Kirjanpito jokaiseen tarpeeseen ja parhaaseen hintaan.
Vain Valjaalta.

Valjas on kaikenkokoisten yritysten ystävä. Autamme pieniä ja aloittelevia yrityksiä, kasvuyrityksiä sekä suuryrityksiä. Tarjoamamme kirjanpito soveltuu monenlaisiin tarpeisiin, mutta erityistä osaamisaluettamme ovat palvelualojen yritykset.

Meillä on kiinteähintaisia palvelupaketteja, mutta tiedämme myös, että tietyn kasvurajan jälkeen peruspaketit eivät enää toimi, vaan on saatava räätälöidympää palvelua. Onneksi meiltä löytyy kaikkea.

Katso, mikä paketeistamme on yrityksellesi sopivin vaihtoehto! Laskurin hinta-arvio sisältää valitun palvelupaketin kk-veloituksen, palkanlaskennan työn ja Netvisor-ohjelmiston arvioidut veloitukset.

  1. Liikevaihtoluokkaan valitse yrityksesi vuotuisen liikevaihdon (myyntitulot) pohjalta sopiva luokka. Jos yrityksellä ei ole vielä liikevaihtoa käytä vuotuisia kuluja.
  2. Monelleko henkilölle maksetaan palkkaa kuukausittain, syötä määrä palkkalaskelmia kuukaudessa kohtaan.
  3. Syötä myyntilaskujen ja ostolaskujen määrät.
  4. Valitse sopiva paketti vaihtoehdoista.

Small is beautiful.
Valjas Spark

0€/kk (Tmi)
0€/kk (Oy)
Käyttöönottokulut alkaen 89 €

Valjas Spark on mainio valinta ensimmäiset askeleensa ottaneelle yrittäjälle. Sinulla on esimerkiksi toiminimi tai yhden hengen osakeyhtiö, ja liikevaihtosi on alle 75 000 € / vuosi. Aloitamme yhteistyön kanssasi kattavalla alkupalaverilla, jossa kartoitamme yrityksesi tilanteen ja taloudellisten palvelujen tarpeet.

Näytä lisätiedot

Laskutoimitusten tarkistukseen: Valjaan palvelupaketti:

On the growth path.
Valjas Flame

0€/kk Käyttöönottokulut alkaen 199 €

Valjas Flame on kasvun polulla kulkevan yrityksen valinta, jonka liikevaihto on kasvanut jo yli 75 000 euroon. Flamen avulla varmistat oikean suunnan myös jatkossa. Palvelukokonaisuus sisältää yrityksen lakisääteisen kirjanpidon ja palkanlaskennan perustarpeet kiinteään hintaan. Henkilökohtainen neuvonta sisältyy pakettiin.

Näytä lisätiedot

Laskutoimitusten tarkistukseen: Valjaan palvelupaketti:

To the stars!
Valjas Bonfire

0€/kk

Käyttöönottokulut alkaen 299 €

Valjas Bonfire nostaa kasvussa olevan yrityksesi tähtiin! Bonfire soveltuu startupeille ja muille voimakasta kasvua hakeville yrityksille. Paketti tarjoaa samat palvelut kuin Flame, mutta se on räätälöitävissä kattamaan myös mm. controller-palvelut, kassavirran ennustamisen, budjetoinnin sekä TEKES-raportoinnin. Saat lisäksi oman asiakasvastaavan sekä neuvontapalvelua.

Näytä lisätiedot

Laskutoimitusten tarkistukseen: Valjaan palvelupaketti:

The Real Deal.
Valjas Real Deal

Valjas Real Deal on paras valinta suuren yrityksen tarpeisiin. Yrityksesi on ohittanut kuolemanlaaksot ja porskuttaa vahvasti eteenpäin. Real Deal tarjoaa talouden ammattilaisen yrityksesi kasvun ja kannattavuuden tueksi.

Asiantuntijamme on apunasi kaikissa päivittäisissä taloushallinnon tarpeissa. Hän auttaa yrityksesi toiminnan kehittämisessä sekä yritysostoissa ja muissa investoinneissa. Real Dealin avulla sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan ja sen kasvattamiseen entistäkin pidemmälle.

Laskutoimitusten tarkistukseen...

Palkanlaskenta

Netvisor:

Paketti

Palkanlaskenta ja työajankirjaus (xx hlö)

Tapahtumamaksut (Hinta-arvio, laskutus toteuman mukaan)

Netvisor-ohjelmisto yhteensä / kk

Laskuri antaa suuntaa antavan arvion kustannuksista. Pyydä virallinen tarjous!

Voit laskea laskurilla kustannusarvion tai jättää suoraan tarjouspyynnön lomakkeella. Voit myös soittaa numeroon 046 923 0449.

Yksi kirjanpitäjä, ja vielä jotain muuta?
Laajenna lisäpalveluilla!

Valjaalta saat aina palveluun sisältyen ikioman kirjanpitäjän,
mutta voit laajentaa palvelua asiantuntijapalveluillamme
 kattavammaksi taloudenhallinnan tueksi.

TUTUSTU

Virtuaalinen talouspäällikkö

Virtuaalitalouspäällikkö on verkossa toimiva talouden neuvonantaja, joka seuraa ja analysoi yrityksesi taloutta. Palvelun kautta tiedät, miten liiketoimintasi voi ja saat paremman ymmärryksen siitä. Virtuaalinen talouspäällikkö soveltuu pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla ei ole omaa talousosastoa.

LUE LISÄÄ!

CFO

CFO ottaa kokonaisvastuun mm. yrityksesi talousprosessista ja sen kehittämisestä, osallistuu johtoryhmän työskentelyyn asiantuntijajäsenenä, vastaa sovittujen liiketoimintamittareiden (KPI) seurannasta ja laatii esimerkiksi investointi- ja käyttöpääomalaskelmia.

LUE LISÄÄ!

Controller

Controller vastaa yrityksesi sisäisestä raportoinnista sekä tuottaa ja analysoi yrityksesi taloustietoja johdon päätöksenteon tueksi. Controller voi myös toimia pääkirjanpitäjänä ja vastata päivittäisen taloushallinnon pyörittämisestä, kirjanpidosta ja kustannuslaskennasta aina tilinpäätökseen saakka.

LUE LISÄÄ!

Konsultointi

Konsultoimme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien kehittämisessä sekä digitaalisen taloushallinnon pilvipalveluiden käyttöönotossa. Autamme lisäksi pk-yritysten liikkeenjohdon keskeisissä tukitoiminnoissa sekä vakiomuotoisissa yhtiöoikeudellisissa ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

LUE LISÄÄ!

We <3 Bezala & Netvisor

Asiakkaanamme saat käyttöösi Netvisorin ja Bezalan tehokkaat työkalut yrityksesi talouden hallintaan. Netvisorilla lähetät myyntilaskut ja maksat ostolaskut, kuittien kuvaaminen onnistuu vaivattomasti Bezala-mobiilisovelluksella.