TIIMI

Pasi Tasanen

Toimitusjohtaja, KTK, KLT

Pasi toimi yhdeksän vuoden ajan Biisonin Groupin talousjohtajana. Pasi vastasi sisäisen ja ulkoisen laskennan pystyttämisestä ja pyörittämisestä yhdessä taloustiimin kanssa. Hänellä on vankka osaaminen henkilöstö- ja palkkahallinnosta, työlainsäädännöstä sekä yli 20 eri tuotanto- ja palvelualan työehtosopimuksesta.

046 923 0449
etunimi.sukunimi@valjas.fi

Pasi Salo

Controller, Tradenomi, KLT

Pasilla on kuuden vuoden kokemus työskentelystä taloushallinnon asiantuntijayrityksissä. Hän on toiminut asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä kymmenissä pk-yrityksissä ja samalla ottanut osaa yritysten taloushallinnon prosessien kehittämiseen. Monipuolinen asiakaskenttä on muodostanut hyvän näkemyksen yrityksen taloushallinnon kokonaisuudesta ja eri toimialojen erityispiirteistä.

050 464 2833
asiakaspalvelu @ valjas.fi

Noora Hartikainen

Taloushallinnon assistentti, Tradenomi

Noora suoritti Valjaalle ensin tradenomi-opintojensa harjoittelun ja työllistyi sitten Valjaalle täysipäiväisesti.

050 346 3925
asiakaspalvelu @ valjas.fi

Toomas Heinolainen

Taloushallinnon asiantuntija, Tradenomi

Toomas nauttii omien sanojensa mukaan “numeroiden pyörittämisestä” sekä asiakkaiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Hän on näyttänyt kyntensä jo Valjaalla ja saanut siten jatkuvasti lisää vastuullisempia työtehtäviä. Toomaksen sydäntä lähellä on jalkapallo, jota hän pelaa vapaa-ajallaan.

046 923 0452
asiakaspalvelu @ valjas.fi

Veronika Haarla

Taloushallinnon asiantuntija, Merkonomi

Veronikalla on kaksi kirjanpitotutkintoa sekä kuuden vuoden työkokemus kansainvälisestä suuryrityksestä. Hänen vahvuuksiaan ovat erittäin luotettava ja järjestelmällinen työote myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa sekä kattava kielitaito. Vapaa-ajallaan Veronika rentoutuu joogaten ja soittamalla pianoa.

asiakaspalvelu @ valjas.fi

Jutta Koivulahti

Taloushallinnon asiantuntija, KTK

Aurinkoinen Jutta nauttii aidosti asiakkaiden tarpeiden täyttämisestä. Oli kyseessä sopimusten laatiminen, palkanlaskenta, päivittäinen kirjanpito tai veroneuvonta, löytää tämä monipuolinen osaaja asiakkaan kannalta joustavimman ratkaisun. Taloushallinnon ulkopuoleltakin Jutalta löytyy yli 10 vuoden työkokemus, joka auttaa tässä mielekkäässä ongelmanratkaisutyössä.

050 520 1477
asiakaspalvelu @ valjas.fi

Marjo Ellison

Taloushallinnon asiantuntija, Tradenomi

050 592 1845
asiakaspalvelu @ valjas.fi

Jude Mariyathas

Taloushallinnon asiantuntija, Tradenomi

Jude on työskennellyt kahdessa eri tilitoimistossa yhteensä seitsemän vuotta ennen liittymistään Valjaan tiimiin.

046 923 0453
asiakaspalvelu @ valjas.fi

Jukka Rita

Taloushallinnon assistentti, Tradenomiopiskelija

Tradenomiopintojen harjoittelun Valjaalle suorittanut Jukka viimeistelee työn ohella opinnäytetyötään. Työkokemuksen kasvaessa ''Jugi'' on kokoajan saanut lisää vastuuta Valjaalla. Vapaa-ajallaan hän harrastaa mm. jalkapalloa ja salibandya sekä seuraa Kokkolan Pallo-Veikkojen edesottamuksia jalkapallokentillä.

050 592 3442
asiakaspalvelu @ valjas.fi

Inka Laaksonen

Taloushallinnon asiantuntija, Tradenomi

050 592 7798
asiakaspalvelu @ valjas.fi

AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme jatkuvasti uusia talous- ja henkilöstöhallinnon tulevaisuuden kykyjä osaksi kasvavaa tiimiämme. Meillä voit sovittaa työskentelysi vastaamaan kulloistakin elämäntilannettasi ja valita työsuhde-edut tarpeesi mukaan.

Henkilöstön tyytyväisyys, motivaatio ja palveluasenne ovat meille ensisijaisen tärkeitä – siitä riippuu asiakkaidemme menestys ja oma kilpailukykymme markkinoilla. Työvälineinä ja työmenetelminä meillä on aina käytössä alan johtavat ratkaisut. Palkkaus on kokonaisuutena kilpailukykyinen ja kannustava.

Nuorille tulevaisuuden osaajille olemme rakentaneet urapolun, jossa he aloittavat opintojen ohessa pienyritysten taloushallinnosta ja voivat edetä valmistumisen ja riittävän työkokemuksen myötä controlleriksi tai muihin asiantuntijatehtäviin.

Jos olet koulutukseltasi KTM tai Tradenomi, opiskelet kyseistä tutkintoa tai omaat alalta pitkän työkokemuksen, lähetä avoin työhakemus yhdessä CV:n kanssa osoitteeseen rekry@valjas.fi. Kerro meille, miksi juuri Sinä voisit antaa asiakkaillemme alan parasta palvelua ja mitä se edellyttää Valjaalta ja työyhteisöltäsi.