Asiantuntijapalvelut

CFO-palvelut

CFO ottaa kokonaisvastuun yrityksenne talousprosessista ja sen kehittämisestä, osallistuu johtoryhmän työskentelyyn asiantuntijajäsenenä, vastaa sovittujen liiketoimintamittareiden (KPI) seurannasta ja laatii esimerkiksi investointi- ja käyttöpääomalaskelmia.

Palvelua voidaan laajentaa kattamaan Business Intelligence -tiedon hyödyntäminen sekä toimitusjohtajan sparraaminen. CFO voi toimia myös Valjaalle ulkoistetun talousosaston vetäjänä. Valjaan CFO:lla on pitkä kokemus vaativista pk-yritysten taloushallinnon tehtävistä esimiehen tai asiantuntijan roolissa sekä konkreettista liiketoimintaosaamista.

Controller-palvelut

Controller on talousalan korkeasti koulutettu moniosaaja. Controller vastaa yleensä yrityksen sisäisestä raportoinnista sekä tuottaa ja analysoida taloudellista tietoa yrityksen johdon päätöksenteon tueksi. Controller voi myös toimia pääkirjanpitäjänä ja vastata yrityksen päivittäisen taloushallinnon pyörittämisestä, kirjanpidosta ja kustannuslaskennasta aina tilinpäätökseen saakka.

Controller-palvelumme on joustava tapa saada taloushallinnon asiantuntija yrityksesi käyttöön joko muutamaksi tunniksi viikossa tai kokopäiväisesti. Controllerillamme on usean vuoden kokemus kaikilta keskeisiltä taloushallinnon osa-alueilta sekä kyky ymmärtää liiketoimintaa.

Konsultointipalvelut

Erityisosaamistamme ovat talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien kehittäminen sekä digitaalisen taloushallinnon käyttöönotto pilvipalveluissa. Lisäksi osaamiseemme kuuluu pk-yritysten liikkeenjohdon konsultointi keskeisten tukitoimintojen osalta.

Avustamme asiakkaitamme myös vakiomuotoisissa yhtiöoikeudellisissa ja verokysymyksissä. Haastavammissa kysymyksissä voimme auttaa ongelman muotoilemisessa ja esivalmistelussa sekä sopivan asiantuntijan valinnassa. Tämä on useimmiten kustannuksiltaan edullisempi ratkaisu kuin suora toimeksianto johtavan asianajo- tai konsulttiyrityksen kanssa.

Valjas käyttää Visman Netvisor pilvipalvelua asiakasyritystensä taloushallinnon ja palkanlaskennan hoitamiseen.